Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Wicky VRL-12540
Kotisivut: http://www.edenside.suntuubi.com/

12.11.2013 19:59
Tervetuloa Kisatalli Edensideen! Tallin toimintaan kuuluu muutamien kisojen lisäksi hoitajat, valmennukset ja yksityiset. Monta suloista heinäturpaa etsii hoitajia. Tulethan kurkkaamaan?

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://kaukovalta.suntuubi.com

28.02.2013 14:52
Löyyykö tallistasi hevonen, josta haluaisit päästä eroon? Haluatko myydä hevosesi, mutta haluat varmistaa sille pysyvän kodin? Onko sinulla tai ystävälläsi talli, joka on lopettanut tai lopettaa lähiaikoina? Onko tallillasi kuolleita hevosia, joille haluaisit muistosivut, mutta levytila ei riitä tai se olisi yksinkertaisesti mahdottomuus? Etkö löydä hevosillesi mukavia vanhempia netistä tai muiden ihmisten sivut ovat turhan hienoja etkä uskalla edes kysyä?
Jos vastaus edes yhteen kysymykseen oli kyllä, vieraile Kaukovallassa, virtuaalisella hevosten hautausmaalla, joka ostaa ja ottaa vastaan vituaalihevosia. Kaukovallasta ei myydä hevosia pois joten ne hevoset, jotka Kaukovaltaan saapuvat, eivät lähde Kaukovallasta enää mihinkään muualle. Hautausmaa on tarkoitettu kuolleille hevosille ja niiden muistosivuille. Olemme myös tiiviissä yhteistyössä muutaman virtuaalitallin kanssa, mistä on suurta hyötyä tallin toiminnan suhteen.
Tule ja tutustu, vaikkei tallillasi olisikaan hevosia, jotka kaipaavat elinikäistä majapaikkaa! Kaikki tulevat yhteistyöläiset, ystävät ja linkinvaihtajat, sekä muut ulkopuoliset ovat enemmän kuin tervetulleita tutustumaan Kaukovaltaan.

Nimi: Twistwry

01.04.2011 16:25
Kiva sivu =)

Nimi: frank
Kotisivut: http://ride.suntuubi.com/

18.02.2010 20:50
tervetuloa uudelle vuonohevos ja ravitallille! Kasvatamme vuonohevosia ja ravureita. ;)

Nimi: Kizzy
Kotisivut: http://Pelletti.suntuubi.com/

05.01.2010 18:26
Tervetuloa! Pientalli Pelletti on taas aktiivinen jälleen ja järjestää kilpailut. Tällä kertaa lajina on näyttelyt. Kisat ovat villit joten mitään VRL-tunnusta eikä yms tarvitse olla. Näyttelyt ovat 31.01.2010 ja ovat vuoden 2010 ensimmäiset Pelletin järjetämät kilpailut. Näytös pidetään Pientalli Pelletin isossa maneesissa. Luokkia on jälleen kerran paljon ja niinkuin edellisiläkin kerroilla perheen pienimmille on poniratsastusta, buffetti, esittelemme Pientalli Pelletin astutustoimintaa (pienessä maneesissa, väliajalla) ja ison maneesin läheisyydestä löydät hevostarvikeliikkeen (Mestyn varuste).

Luokat ja osallistumis ohjeet löydät pelletti.suntuubi.com > Ilmoitustaulu > Kilpailut > Näyttelyt 31.01.2010.

Tulokset arvomme puolueettomasti Arvonta koneella. Voit osallistua omalla hevosellasi, hoitsulla, tallisi hevosella, meidän hevosilla tai millä tahansa, sillä ei ole väliä.

Eli nyt kimpsut ja kampsut matkaan ja Pientalli Pellettiin kisaamaan.

~ Kizzy <3

Ps: Tuloksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti eli tulen kertomaan viekussasi kun tulokset ovat tulleet.

Pps: Kaikki saavat palkinnon.

Nimi: Amy
Kotisivut: http://www.koivulaakso.suntuubi.com/

02.01.2010 10:13
Este- ja koulukisat

Koivulaaksontallilla järjestetään este- ja koulu kilpailut 9.1.10 la ja 10.1.10 su. Lauantaina näemme lennokkaita estehevosia ja sunnuntaina ylväitä kouluhevosia! Tapahtuma on kaikille avoin ja se järjestetään maneesissa. Tarjolla on kuumaa mehua ja pipareita.

Luokat:

Este:

1. luokka: 40- 50cm

2. luokka: 50- 60cm

3. luokka: 60- 80 cm

4. luokka: 90- 110cm

Koulu:

1. luokka: Helppo B

2. luokka: Vaativa A

3. luokka: Helppo C

4. luokka Vaativa B


Iloittautumislomake:

Ratsun nimi:

Ratsastaja:

Luokka/ luokat:


Pidämme kilpailut, jos on max. 5 osallistujaa!

Ei tarvitse hoitotarinaa!

Toivottavasti osallistuisitte!

Palkinnot ovat yllätykset!

Ilmoitauduthan vieraskirjassa?


Nimi: Amy
Kotisivut: http://www.koivulaakso.suntuubi.com/

31.12.2009 16:11
Pidätkö hevosista? No, jos on näin, niin Koivulaaksontalli on juuri oikea paikka. Talli on täynnä ihania hevosia! Tule ottamaan hoitsu tai jätä ainakin kavoin jälkesi vieraskirjaan! Sydämmellisisesti tervetuloa!

Terveisin,
Amy & hepat

Nimi: Mansikka
Kotisivut: http://tallikulta.suntuubi.com/

25.12.2009 20:14
Tämä on kisakutsu KAIKILLE kilpailunhaluisille ratsastajille!

Luokat

~Puomiluokka (Shetlanninponeille)~

~30-40cm~

~60-70cm~

~80-90cm~
n
~100-110cm~


Palkinnot

1 sija Ruusuke, fleeceloimi ja 300ve

2 sija Ruusuke, yleisraippa ja 300ve

3 sija ruusuke ja 300ve

Muille karkkipussit.

Ja mitne sait tollasen navigaatio jutun?

Nimi: Dira
Kotisivut: http://pollew.suntuubi.com/

23.12.2009 08:33
Kaikki nokka kohti pollewiin hevostilaa!! Järjestämme leirejä,kisoja ja tapahtumia! Meiltä löytyy myös eri rotuisia hevosia ja tunteja, myytäviä, ostoskeskus, mainosviekku, y-työ mahdollisuus ja vaikka mitä! Nyt olen myös alkanut ottamaan omien koulutettavien lisäksi muiden koulutettavia hevosia/poneja! Eli näe ja koe Pollewii!! "Hevosia vuodesta 2009"!
HUOM!! LEIREILLE KAIKKI!! Leireillä on mahdollisuus käyttää leirituntiviekkua JOS haluaa. Käytössä on myös leiriChat jossa voi keskustella! Ilmoitan aina mihin aikaan MINÄ olen leiriChatissa. Leireillä saa myös leirirahaa! Tule lukemaan lisätietoa leireistä!!

Nimi: Noora
Kotisivut: http://talligolden.suntuubi.com/

22.12.2009 11:55
• TERVETULOA •

Kaikki ovat lämpöisesti tervetulleita harrastetalli Goldeniin. Talli Golden on vuonna 2009 perustettu harrastetalli.Talli on ollut virtuaalitoiminnassa mukana heti avautumisen jälkeen,toiminta on ollut hyvin aktiivista.Hoitajia tallillamme on todella vähän,joten tulettehan ottamaan hoitsun,jotta kaikki hevoset olisivat onnellisia.Tallillemme otetaan myös yksityisiä! Tuottehan yksityisenne tallillemme,niin tarjoamme teille hyvän tallin.

- Lämpöisin joulu hörähdyksin,Noora & Tallinväki

©2019 Olivian Vuonohevoset - suntuubi.com